Ilmasto lämpenee, mitä sitten -paneelikeskustelun tiistaina 31.10.2017 klo 18-19 Espoossa, Ison Omenan ravintolamaailman keskustorilla juontaa Kimmo Ohtonen.

Toimittaja, kirjailija, luontovalokuvaaja Kimmo Ohtonen tuli koko kansan tietoisuuteen syksyllä 2012 uimalla Saimaan päästä päähän saimaannorppien puolesta. Huima tempaus saimaannorppien olojen parantamiseksi palkittiin vuonna 2013 Kultaisella Venlalla vuoden tv-tekona ja samalla Kimmo tuli uineeksi myös suomalaisten sydämiin.

Kimmo Ohtonen on opiskellut viestintää Englannissa, Manchesterin yliopistossa. Viime vuosina hänen näkyvin tv-työnsä on ollut TV1:n suosittu, lähiluontoon keskittyvä Ulos luontoon -ohjelma, jota Kimmo on sekä juontanut että käsikirjoittanut. Tällä hetkellä Kimmoa työllistää muun muassa kansainvälinen dokumenttisarja pohjoismaalaisen luonnon ja ihmisen suhteesta. Luonto, ympäristö, planeetan hyvinvointi ovat Kimmolle tärkeitä asioita, mistä kertoo sekin, että toimittajan työnsä ohella Kimmo luo uraa myös luontovalokuvaajana.

  • Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 11, 02230 Espoo.