Laulu & laulun tarina goes #Luojankiitos

Viitasen Piia: Lauluja luonnosta ja luopumisesta
to 2.11. klo 18.30–20.30 Laaksolahden kappelissa,Ylänkötie 16

Marraskuun artistivieraalle Piia Viitaselle yhteys luontoon on tärkeä:

”Luonto on minulle elämäni tärkeimpiä asioita. Olen kasvanut luonnon keskellä, ja tarvitsen yhteyttä siihen joka päivä voidakseni hyvin. Samalla haluan kantaa osaltani huolta siitä, että maailmamme säilyy myös jälkipolville.”

Tervetuloa kuulemaan Piian lauluja ja ajatuksia luonnosta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvitarjoilu klo 18 alkaen.

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa luomufolkkia soittava yhtye, joka on hurmannut kolmella albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja raivannut Viitaselle jalansijaa suomen eturivin tarinankertojien joukossa. Syksyllä Viitasen Piia kiertää Suomea soolokiertueellaan, ja saapuu myös Laaksolahden kappeliin Laulu ja laulun tarina -iltaan.

Soolokeikkailu on Viitasen mukaan kuninkuuslaji, joka on veret seisauttavan pelottavaa, mutta samalla palkitsevin ja lämpöisin tapa jakaa lauluja kuulijoiden kanssa. Sen paljaampana ei voi yleisön edessä vaatteet päällä olla, ja juuri niin sen kuuluu ollakin.

Laulu & laulun tarina on keskusteleva konserttisarja, missä yleisöllä on mahdollisuus osallistua illan kulkuun kysymällä illan artistilta, kommentoida keskustelua tai jakaa laulujen synnyttämiä mahdollisia muistoja tai tunnetiloja.